Bine ai venit!

AnaCrafts 122 1

Vrem să îți urăm încă o dată cu cea mai mare căldură „Bine ai venit!” pe site-ul nostru și în lumea noastră din fetru cusut manual și să îți dăm o îmbrățișare blănoasă de nu te vezi! 

Dacă ai ajuns până aici și citești asta, îți mulțumim tare, tare!

Bine, știm cu toții că, de fapt, ești aici datorită lui Oz. El este blănoșenia care te atrage ca un păianjen în plasa lui de îmbrățișări blănoase, din care nici nu încerci și nici numai  vrei să scapi.

Dar e ok, nu mă supăr. 😊

Articolul acesta nu este despre noi și despre cum a început Ana Crafts. Am scris despre asta pe pagina Ana și Ucenicul Oz, unde am povestit cine suntem, cum am ajuns împreună și cum am început să facem ceea ce facem. Bine, mai mult eu fac decât Ucenicul, dar asta e partea a doua…

Dacă ai citit deja, hai să continuăm.

Aș vrea să te introduc în viziunea noastră în ceea ce privește site-ul și la ce să te aștepți de la el.

Încep prin a-ți spune că acest site nu este ca nici un alt site care vinde ceva. Acest site nu este doar un alt magazin online de lucrușoare bibilite manual și puse laolată pe internet, pentru a face un bănuț.

În primul rând, acest site este unul foarte personal. Și acum probabil te întrebi: „cum adică site personal?”

Ei bine, nu mă refer la faptul că este al meu. Asta este evident. Și nici la faptul că este despre mine. Pentru că nu este, este despre ceea ce fac. Și nici măcar. Mă refer la faptul că ceea ce fac și felul în care ajung să fac fiecare produs și felul în care aleg să îl prezint este extrem de personal.

În al doilea rând, nu mă sfiesc să îmi menționez sursele de inspirație. În afară de cele cinci menționate și detaliate pe prima pagină (cărți, cafea, PISICI, natură și călătorii), găsesc inspirație uneori unde nici nu mă aștept. Cum ar fi în unele persoane pe care le întâlnesc, în alți artizani, în activitatea lor, în evenimente care mi se întâmplă pe nepregătite sau, pur și simplu, în anumite stări pe care le am. Zilele trecute mi s-a întâmplat să ascult o melodie și să mi se contureze în cap forma unui ornament.

Vei găsi deseori în descrierea produselor pisicești, de exemplu, poze cu niște pisici. Sunt ACELE pisici care au inspirat fiecare produs. Unele poartă chiar numele pisicilor după care am cusut pentru prima dată acel produs. Vei găsi numele altor artizani sau antreprenori, a căror pasiune și activitate m-au inspirat.

Vei mai găsi la unele produse o mică descriere a unui context, ca o mică poveste (vezi tabloul deco Căsuța cu bostani a lui Gustav). Este ceea ce mi-am imaginat eu și ceea ce am vrut să transmit. Dar poate pentru tine, un anumit produs îti transmite altceva și îți inspiră altă poveste, ceea ce este perfect în regulă, chiar m-aș bucura să o împărtășești cu noi!

Shop online cu Produse din Fetru Cusute Manual ana crafts ateliere pentru copii

Ceea ce vreau să transmit, în primul rând, este autenticitate. Totul este real, autentic, brut.

Și nu în ultimul rând, Ana Crafts este o afacere, nu un hobby. Mică, la început de drum, care până acum a experimentat de toate, dar care, ușor-ușor, începe să își găsească propriul drum. M-aș bucura nespus să rămâi alături de mine cât mai mult timp! Pardon, de noi. 😊

Îmbrățișări blănoase! 🤗🐾

URMĂREȘTE-NE

Comments

Lasă un răspuns