Broșă Coperți de Carte

35,00 lei

 

Iubim cărțile, pentru că de multe ori sunt un refugiu, pentru că ne inspiră, educă și amuză, pentru că ne dezvoltă imaginația și empatia, pentru că mirosul unei cărți noi ne dă o stare de bine, pentru că sunt ca niște portaluri către trecut sau viitor sau către locuri unde poate nu o să ajungem niciodată în viața asta 🙂

 

Doar 1 rămase în stoc (poate fi pre-comandat)

Categorie: Etichetă:

Descrierea produsului

Dimensiuni: 60×45 mm

Culori: fetru negru și roșu, ață neagră, roz și bordo (nuanțele pot să difere în funcție de setările telefonului/desktopului tău).

Recomandări: pentru o durată de viață mai mare, îți recomand să eviți umezirea sau pătarea produsului, să nu îl lași la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie și să îl păstrezi departe de sursele de foc.

Important: fiind cusut în întregime manual, fiecare reproducere nu poate fi 100% exactă, existând mici variațiuni.

Fiecare produs are o culoare de bază (sau mai multe), însă nuanța depinde de fetrul pe care îl am pe stoc în momentul în care plasezi comanda (de exemplu: poate fi maro într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât din pozele produsului sau poate fi maro roșcat). Nuanțele culorilor pot să difere independent de Ana Crafts, deoarece este un aspect ce ține de furnizori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșă Coperți de Carte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *