Carte Senzorială În expediție

255,00 lei

  Carte Senzorială În Expediție este potrivită pentru copii între între 1,5 și 3-4-5 ani, în funcție de interesul copilului.   Carte Senzorială În Expediție cuprinde 10 pagini, 20×20 cm pagina, cu următoarele activități: Pe prima pagină: veveriță care mănâncă o ghindă și se ascunde în cort, foc de tabără, bufnița care se ascunde în…

În stoc

Descriere

Produsul Carte senzorială În Expediție dezvoltă abilitățile motrice ale copiilor, creativitatea, atenția, concentrarea, empatia, interesul pentru lumea înconjurătoare și pentru informații noi, skillurile sociale și de comunicare, dar și cele de rol.

 

Recomandări: pentru o durată de viață mai mare, îți recomand să eviți umezirea sau pătarea produsului, să nu îl lași la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie și să îl păstrezi departe de sursele de foc.

Vezi și: Recomandări pentru utilizarea și întreținerea produselor Ana Crafts

 

Important: fiind cusut în întregime manual, fiecare reproducere nu poate fi 100% exactă, existând mici variațiuni.

Fiecare produs are o culoare de bază, însă nuanța depinde de fetrul pe care îl am pe stoc în momentul în care plasezi comanda (de exemplu: poate fi maro într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât din pozele produsului sau poate fi maro roșcat).

Nuanțele culorilor pot să difere independent de Ana Crafts, deoarece este un aspect ce ține de furnizori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carte Senzorială În expediție”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…