Coaster Erol

21,00 lei

 

Erol: motanul cameleonic ce îți aduce toamna în casă! El își schimbă culoarea așa cum își schimbă pădurea cromatica frunzelor în culori tomnatice.

 

Ochișorii mobili sunt din plastic și sunt lipiți cu silicon la cald. Coasterul Erol este un model mai minimalist și mai prietenos cu bugetul tău.

 

Dimensiuni: ~14 x 9 cm

 

Coasterele Ana Crafts sunt rezistente la temperatură, fiind perfect atât pentru căni/pahare/sticle cu băuturi reci cât și pentru băuturi fierbinți. Fetrul absoarbe lichidul și suprafețele nu se pătează.

 

Pot fi utilizate și ca suport pentru lumânări, obiecte de decor (de exemplu ghivece micuțe) etc.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: ,

Descrierea produsului

Recomandări: pentru o durată de viață mai mare, îți recomand să eviți umezirea sau pătarea produsului, să nu îl lași la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie și să îl păstrezi departe de sursele de foc.

Vezi și: Recomandări pentru utilizarea și întreținerea produselor Ana Crafts

Important: fiind cusut în întregime manual, fiecare reproducere nu poate fi 100% exactă, existând mici variațiuni.

Fiecare produs are o culoare de bază (sau mai multe), însă nuanța depinde de fetrul pe care îl am pe stoc în momentul în care plasezi comanda (de exemplu: poate fi maro într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât din pozele produsului sau poate fi maro roșcat). Nuanțele culorilor pot să difere independent de Ana Crafts, deoarece este un aspect ce ține de furnizori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coaster Erol”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *