Descarcă gratuit: beneficiile jocului cu finger puppets sau mascote pentru degete ce exprimă emoții + resurse utile pentru părinți și copii

Beneficiile jocului cu finger puppets sau mascote pentru degete ce sugerează emoții + resurse utile.pdf

Emoțiile sunt acel aspect încă neabordat suficient de mult, de bine și de devreme pentru a le înțelege. Aproape un subiect tabu.

Este extrem de util să le învățăm de la vârste cât mai fragede, pentru a le putea gestiona.

Există 4 emoții de bază din care derivă toate celelalte: fericirea, tristețea, furia și teama.

Setul de Finger Puppets / mascote pentru degete pentru identificarea celor 4 emoții de bază este un start foarte bun în acest demers, al înțelegerii, acceptării și gestionării emoțiilor, începând cu cele patru menționate mai sus. 

Mascotele pot fi folosite în lucrul cu copiii: în familie, la școală, în tabere, ateliere sau în terapie. 

Beneficiile sunt multiple și de lungă durată, pentru toată viața. Iar cel mai important beneficiu al lucrului cu emoțiile este că îi formezi copilului tău bazele mindsetului necesar pentru a deveni un adult sănătos emoțional!

Descarcă mai jos toate beneficiile principale ale lucrului cu emoțiile + câteva resurse (cărți, filme, jocuri) ajutătoare.

URMĂREȘTE-NE

Comments

Un răspuns la „Descarcă gratuit: Beneficiile jocului cu finger puppets sau mascote pentru degete ce sugerează emoții + resurse utile pentru părinți și copii”

  1. […] Beneficiile jocului cu finger puppets sau mascote pentru degete ce exprimă emoții + resurse utile … […]

Lasă un răspuns