Joc gentuță: Sistemul Solar

150,00 lei

 

Acest joc este compus din două planșe care se strâng ca o gentuță și care cuprind elemente ale Sistemului Solar, cum ar fi cele nouă planete, centura de asteroizi, soarele și cometele.

 

Am mai introdus un astronaut cu nava lui spațială, care poate călători oriunde îi permite firul care îl leagă de navă (aluzie la faptul că Omul este limitat de cunoștințe și tehnologie în explorarea Universului).

 

Ultimul element, UFO, rod al imaginației minții umane sau dovadă a vieții extraterestre, cine știe, nu avea cum să lipsească. ????

 

Toate elementele se prind de planșe prin scai.

 

Stoc epuizat

Categorie: Etichetă:

Descrierea produsului

Materiale folosite:

Fetru, velcro, bandă elastică pentru a ține împreună cele două planșe, ochișori mobili pentru UFO, șnur argintiu pentru a lega cosmonautul de nava lui spațială

Dimensiuni:

Planșele: 25×25 cm fiecare

Elementele: 3.5 cm diametru cea mai mică planetă, 7 cm diametru cea mai mare planetă.

Care este scopul acestui joc?

Această activitate este cusută cu scopul de a fi un stimulent și un punct de plecare pentru copii în studiul despre Univers, domeniu care pe mine m-a fascinat dintotdeauna. Reproducerile, cel puțin ale planetelor, sunt orientative, nu exacte, însă cusute în așa fel încât să aibă elemente comune cu realitatea: fie că vorbim de culoare sau de combinarea culorilor, fie că vorbim de formă, fie că vorbim de caracteristici distinctive (cum sunt inelele lui Saturn, de exemplu). Recomand ca, în paralel, copilul să aprofundeze studiul despre Univers consultând, cu ajutorul adulților, surse de specialitate. ????

Recomand supravegherea constantă a unui adult în timpul folosirii acestui joc.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Joc gentuță: Sistemul Solar”

Adresa ta de email nu va fi publicată.