Ornament Clopoțel Primul Crăciun

(O recenzie client)

40,00 lei45,00 lei

 

Dimensiuni: ~7×10 cm (fără pompon și fără agățătoare), umplut cu melană, modelul este cusut pe o singură parte, spatele fiind alb.

 

Se poate personaliza cu mesaj.

 

Resetează filtrele
 lei
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Descrierea produsului

Important: fiind cusut în întregime manual, fiecare reproducere nu poate fi 100% exactă, existând mici variațiuni.

Fiecare produs are o culoare de bază (sau mai multe), însă nuanța depinde de fetrul pe care îl am pe stoc în momentul în care plasezi comanda (de exemplu: poate fi maro într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât din pozele produsului sau poate fi maro roșcat). Nuanțele culorilor pot să difere independent de Ana Crafts, deoarece este un aspect ce ține de furnizori.

1 recenzie pentru Ornament Clopoțel Primul Crăciun

 1. Roxana

  Am comandat un astfel de ornament, personalizat, pentru a-l dărui de Craciun unor prieteni care deveniseră părinți de curând.

  Ornamentul a ieșit minunat, perfect lucrat și a venit ambalat cu grijă, drag și atenție. Iar comunicarea cu Ana a fost perfectă, mi-a trimis poze și filmulețe cu produsul finit înainte de expediere pentru a se asigura că totul e pe gustul meu.

  O experiență pe care o recomand din toată inima!

  • Ana Bîrliga

   Îți mulțumesc tare, tare mult pentru feedback! Sper că le-a plăcut ornamentul! Va fi o amintire pentru totdeauna! Îmbrățișări blănoase!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.