Pisica din pantof

49,00 lei

Dacă vrei o decorațiune specială, jucăușă și adorabilă, exact ca o pisică, aceasta este pentru tine! Este inspirat de obiceiul Ucenicului Oz de a cerceta papucii tuturor, ca pe niște obiecte fascinante. Fiecare pantof surprinde două ipostaze: una din toiul jocului, în care Oz are impresia că este ascuns, cu toate că i-a cam rămas…

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Dacă vrei o decorațiune specială, jucăușă și adorabilă, exact ca o pisică, aceasta este pentru tine! Este inspirat de obiceiul Ucenicului Oz de a cerceta papucii tuturor, ca pe niște obiecte fascinante. Fiecare pantof surprinde două ipostaze: una din toiul jocului, în care Oz are impresia că este ascuns, cu toate că i-a cam rămas coada pe afară și a doua când se culcușește în pantof, de zici că este cel mai confortabil loc din lume!

Dimensiuni: ~7.5 x 4.2 x 6 cm

Pentru o durată de viață mai mare a produselor: Recomandări pentru utilizarea și întreținerea produselor Ana Crafts

Important: fiind cusut în întregime manual, fiecare reproducere nu poate fi 100% exactă, existând mici variațiuni.

Fiecare produs are o culoare de bază (sau mai multe), însă nuanța depinde de fetrul pe care îl am pe stoc în momentul în care plasezi comanda (de exemplu: poate fi maro într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât din pozele produsului sau poate fi maro roșcat). Nuanțele culorilor pot să difere independent de Ana Crafts, deoarece este un aspect ce ține de furnizori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pisica din pantof”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *