Semn de carte Pisica Connie

(O recenzie client)

25,00 lei

 

Connie este o pisică blândă, de o culoare vișinie foarte frumoasă. Să nu uităm că tot ce vor pisicile să ne ofere este dragoste. Iar Connie ne amintește să o primim

 

Semnul de carte pisica Connie este cu bandă satinată și ochișori mobili din plastic.

 

Este ușor umplut cu melană, pentru un aspect pufos.

 

Detaliile, adică mustățile, nasul, gura și pernuțele, vin în două culori: roz natur sau bej natur.

 

(Click pe poze pentru a le mări)

 

Resetează filtrele
SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: ,

Descrierea produsului

Dimensiuni: ~ 7×7 cm capul, ~ 4 cm diametru lăbuța, ~ 35 cm

Culori: vișiniu, roz natur, bej natur, roz deschis, verde smarald (nuanțele pot să difere în funcție de setările telefonului/desktopului tău).

Recomandări: pentru o durată de viață mai mare, îți recomand să eviți umezirea sau pătarea produsului, să nu îl lași la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie și să îl păstrezi departe de sursele de foc.

Important: fiind cusut în întregime manual, fiecare reproducere nu poate fi 100% exactă, existând mici variațiuni.

Fiecare produs are o culoare de bază (sau mai multe), însă nuanța depinde de fetrul pe care îl am pe stoc în momentul în care plasezi comanda (de exemplu: poate fi maro într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât din pozele produsului sau poate fi maro roșcat). Nuanțele culorilor pot să difere independent de Ana Crafts, deoarece este un aspect ce ține de furnizori.

1 recenzie pentru Semn de carte Pisica Connie

  1. Angela Pop

    Am cumpărat cele două semne de carte “Connie”, sunt niște pisicuțe tare simpatice, și sunt foarte, foarte frumos lucrate manual, e o plăcere să le folosesc atunci când citesc!

    • Ana Bîrliga

      Mulțumesc, Angela, pentru feedback! Sper ca semnele de carte să îți aducă bucurie cât mai mult timp! Îmbrățișări blănoase!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.