Semn de carte Pisi (umplut cu melană)

27,00 lei40,00 lei

Iubitorii de cărți știu cât de important este un semn de carte bun, pentru a marca pagina la care am rămas în lumea poveștilor noastre. Dar dacă iubești și pisicile și apreciezi produsele handmade, atunci semnele de carte cu pisicile Ana Crafts vor aduce un zâmbet pe chipul tău la fiecare capitol citit! Ce face…

Descriere

Iubitorii de cărți știu cât de important este un semn de carte bun, pentru a marca pagina la care am rămas în lumea poveștilor noastre.

Dar dacă iubești și pisicile și apreciezi produsele handmade, atunci semnele de carte cu pisicile Ana Crafts vor aduce un zâmbet pe chipul tău la fiecare capitol citit!

Ce face semnele de carte Ana Crafts atât de speciale? Sunt cusute cu pasiune, iar fiecare detaliu transmite farmecul și personalitatea pisicii.

Pentru că fiecare pisică are o poveste unică, așa că fiecare semn de carte are o personalitate aparte.

La nivel practiv, aceste semne de carte nu doar îți marchează paginile preferate, dar și le protejează, evitând îndoiturile nedorite și deteriorarea. Făcute din fetru moale și fin, ele oferă o protecție delicată paginilor tale.

Pot fi și cadouri minunate pentru iubitorii de cărți și de pisici. Dacă ai în viața ta pisicari pasionați de lectură, aceste semne de carte handmade sunt cadouri perfecte pentru aniversări, evenimente speciale sau pur și simplu pentru a le oferi bucurie!

Dimensiuni: ~ 8×7.5 cm capul, ~ 5 cm diametru lăbuța, ~ 40 cm lungime totală

Vezi aici cum folosești acest semn de carte.

Pentru o durată de viață mai mare: Recomandări pentru utilizarea și întreținerea produselor Ana Crafts

Important: fiind cusut în întregime manual, fiecare reproducere nu poate fi 100% exactă, existând mici variațiuni.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Semn de carte Pisi (umplut cu melană)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *