Suport de cană cu biscuiți Ador cafeaua / I love coffee

45,00 lei

Cafeaua este mai gustoasă dacă alegem o cană care ne aduce bucurie, dar și un suport potrivit pentru aceasta!

 

Suporturile sunt rezistente la temperatură, fiind perfect atât pentru pahare cu băuturi reci cât și pentru căni/cești cu băuturi fierbinți.

 

Biscuiții sunt cusuți din 3 straturi de fetru și sunt lipiți de suport cu silicon. Nuanțele acestora pot să difere față de cei din poza de prezentare.

 

Resetează filtrele
 lei
SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descrierea produsului

Dimensiuni: ~10 cm diametru, grosime: 4 mm.

Culori: cappuccino, maro roșcat, maro (mai multe nuanțe), alb (nuanțele pot să difere în funcție de setările telefonului/desktopului tău).

Recomandări: pentru o durată de viață mai mare, îți recomand să eviți umezirea sau pătarea produsului, să nu îl lași la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie și să îl păstrezi departe de sursele de foc.

Important: fiind cusut în întregime manual, fiecare reproducere nu poate fi 100% exactă, existând mici variațiuni.

Fiecare produs are o culoare de bază (sau mai multe), însă nuanța depinde de fetrul pe care îl am pe stoc în momentul în care plasezi comanda (de exemplu: poate fi maro într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât din pozele produsului sau poate fi maro roșcat). Nuanțele culorilor pot să difere independent de Ana Crafts, deoarece este un aspect ce ține de furnizori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport de cană cu biscuiți Ador cafeaua / I love coffee”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *