Coaster Wine Not?

35,00 lei

 

Coaster din fetru cu mesaj amuzant pentru că… Wine not?

 

Coasterele sunt rezistente la temperatură, fiind perfect atât pentru căni/pahare/sticle cu băuturi reci cât și pentru băuturi fierbinți.

 

Pot fi utilizate și ca suport pentru lumânări, obiecte de decor (de exemplu ghivece micuțe) etc.

 

Stoc epuizat

Descrierea produsului

Dimensiuni: ~10 cm diametru, grosime: 2.5 mm.

Culori: roșu, rosu aprins (pe verso), bordo, alb (nuanțele pot să difere în funcție de setările telefonului/desktopului tău).

Recomandări: pentru o durată de viață mai mare, îți recomand să eviți umezirea sau pătarea produsului, să nu îl lași la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie și să îl păstrezi departe de sursele de foc.

Este un produs unicat. Se poate reface doar ceva asemănător, dar nuanțele culorilor poate să difere, în funcție de ceea ce am pe stoc în momentul plasării comenzii tale.

Important: fiind cusut în întregime manual, fiecare reproducere nu poate fi 100% exactă, existând mici variațiuni.

Fiecare produs are o culoare de bază (sau mai multe), însă nuanța depinde de fetrul pe care îl am pe stoc în momentul în care plasezi comanda (de exemplu: poate fi maro într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât din pozele produsului sau poate fi maro roșcat). Nuanțele culorilor pot să difere independent de Ana Crafts, deoarece este un aspect ce ține de furnizori.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coaster Wine Not?”

Adresa ta de email nu va fi publicată.