Tablou deco personalizat Max

(O recenzie client)

110,00 lei

 

Tabloul este de fapt o ramă foto, interiorul de 10×15 cm (dimensiunea pozei acceptate).

 

A fost personalizat conform cerințelor clientei, cu chipul lui Max.

 

Max a fost un cățel extrem de iubit. Și îi plăceau foarte mult florile, el jucându-se deseori pe straturile stăpânei lui. Aceasta se cam supăra pe el, pentru că, în joaca lui, Max distrugea unele flori.

 

Dar, după ce Max a plecat dintre noi, mămica lui l-a îngropat și a plantat foarte multe floricele pe mormânt. Pentru ca el să aibă mereu aproape florile lui mult îndrăgite.

 

Este povestea adevărată a lui Max, cățelul din poză. Tabloul a fost un cadou pentru mămica lui, ca să aibă mereu o amintire cu el. Înconjurat de flori.

 

Disponibil pentru precomandă

 lei

Descrierea produsului

Este un produs unicat. Se poate reface doar ceva asemănător, dar culoarea ramei poate să difere, în funcție de ceea ce am pe stoc în momentul plasării comenzii tale.

Important: fiind cusut în întregime manual, fiecare reproducere nu poate fi 100% exactă, existând mici variațiuni.

Fiecare produs are o culoare de bază (sau mai multe), însă nuanța depinde de fetrul pe care îl am pe stoc în momentul în care plasezi comanda (de exemplu: poate fi maro într-o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât din pozele produsului sau poate fi maro roșcat). Nuanțele culorilor pot să difere independent de Ana Crafts, deoarece este un aspect ce ține de furnizori.

1 recenzie pentru Tablou deco personalizat Max

  1. Ruxandra

    A fost cel mai minunat cadou pe care i-l puteam face mamei care sa ii pastreze atat de frumoasa amintirea lui Max. Multumesc Ana, pentru delicatetea cu care ai lucrat tabloul, ai cuprins toate emotiile pe care le traieste un om la pierderea unui animalut care este membru al familiei!

    • Ana Bîrliga

      Mă bucur din suflet că am putut contribui la un cadou atât de plin de emoție! Sper să îi aducă bucurie mamei cât mai mult timp! Mulțumesc tare pentru comandă! Îmbrățișări blănoase!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.