Un strop de magie în casa mea: căsuță inspirată de Hagrid's Hut din Harry Potter

hagrid's hut

Bine ai venit în lumea mea creativă! În acest articol îți povestesc despre proiectul inspirat de Hagrid s Hut: o căsuță magică, pe o pajiște verde, înconjurată de dovleci și personaje la care nu te aștepți.

Bine ați venit în lumea lui Hagrid!

Mă bucur că fac ceva care îmi dă șansa să dau viață practic la orice doresc. De data asta, m-am lăsat transportată în Universul Magic al lui Harry Potter, foarte drag sufletului meu.

De aceea, această creație are în fiecare colț elemente care duc cu gândul la vrăjitorie, pentru că nu m-am putut abține să nu adaug elemente magice care să întruchipeze farmecul căsuței lui Hagrid din cărțile lui J.K. Rowling.

harry potter universe
harry potter universe

O căsuță fermecată în mijlocul lumii noastre

Când m-am aventurat să creez această căsuță inspirată de Hagrid, am vrut să aduc magia lumii lui Harry Potter în realitate. În realitatea noastră. Și cred că mi-a reușit, pentru că mă transpune acolo de fiecare dată când o privesc.

Magia se ascunde în fiecare colț

Acest proiect este o combinație perfectă între magia lumii lui Harry Potter și frumusețea naturii. Dovlecii, plantele agățătoare și ramele de lemn ale ferestrelor adaugă un farmec aparte, iar fiecare detaliu a fost creat cu iubire.

Nu te simți și tu ca și cum pășești ușor direct în paginile cărților?

IMG 20230908 174128

Prieteni fermecători!

Vei descoperi totuși, și nu va trebui să cauți mult, prieteni neobișnuiți – aricii.

Aceste personaje jucăușe care nu apar în Harry Potter sunt gardienii căsuței și, fiind animale de pădure, accentuează latura rustică a poveștii.

De altfel, mai sunt câteva elemente specifice cabanelor de munte: ușa și ramele ferestrelor din lemn, pereții din piatră, plantele agățătoare care năpădesc acoperișul și adaugă un strop de mister. Desigur, dovlecii din „curte” sunt specifici casei lui Hagrid și nu puteau să lipsească.

hagrid dovleci
IMG 20230908 174014 1

Semnul cu trei direcții

Un detaliu intrigant care nu poate trece neobservat este semnul cu trei direcții: Snail Trail te duce cu gândul direct la melcii carnivori care mâncau varza școlii (varza e legumă, nu?), Fairy Ring te transpune într-o lume de magie pură și Troll Bridge știi de care trol zic: cel din Harry Potter și Piatra Filozofală ce a băgat școala în sperieți de Halloween, desigur. 

Totodată, când citești semnul, nu te duce cu gândul direct la aventuri în Pădurea Interzisă?

troll bridge

Poveste din inimă, de dragul celui mai frumos Univers magic!

Pentru mine, această căsuță, inspirată de Hagrid’s Hut, nu este doar un simplu proiect, ci o poveste vie. Un omagiu adus acestei minunate povești, în care mi-am găsit refugiu în copilărie în momente grele.

O creație care, de fiecare dată când o privesc, mă teleportează direct pe pajiștea de lângă Pădurea Interzisă. Pe tine nu?

Lasă un răspuns